Avui destaquem que ja s’ha donat el tret de sortida a la campanya electoral a Valls aquest 12 de maig amb la tradicional enganxada de cartells per demanar el vot per les candidatures que concorren als comicis.

PUBLICITAT

En aquestes eleccions a la capital de l’Alt Camp hi participen 8 llistes, una menys que en les anteriors eleccions municipals l’any 2019. L’alcaldessa, Dolors Farré, torna a liderar Junts per Valls per revalidar el seu lideratge al capdavant del consistori vallenc. Per altra banda, l’actual regidora d’Educació i Política Lingüística, Teresa Rull, s’estrena com alcaldable per ERC, socis de govern en la legislatura que tot just acaba. A la vegada, l’actual cap de l’oposició, Rosa Maria Ibarra, torna a ser la candidata per tercer cop consecutiu per part del PSC. Pel que fa a la CUP el número 1 és Pere Vidal, regidor des de l’any 2021.

Dels partits significatius que no tenen representació actualment al consistori, destaca el PP, amb possibilitats de recuperar de la mà de Juanma Sánchez la representació que van perdre el 2019, i Vox, que debuta en unes eleccions a la capital de l’Alt Camp, amb Francisco González com a cap de llista.

Finalment, l’embat electoral presenta les novetats de Valents i Front Nacional amb Daniel Roso i Alexandra Garrido com a alcaldables respectivament.

PUBLICITAT