L’alcaldable d’ERC, Teresa Rull , acompanyada per persones de la candidatura i per la consellera d’Afers Exteriors del Govern de Catalunya, Meritxell Serret, ha presentat aquest dimarts les propostes en matèria d’esports i cultura. Ho ha fet durant el segon míting de butxaca de la campanya, que s’ha dut a terme al passeig President Tarradellas, davant de les instal·lacions esportives del Fornàs.

PUBLICITAT

En l’àmbit cultural, Rull ha afirmat que la ciutat necessita  unes polítiques més democràtiques i donar suport als creadors locals.

D’altra banda, els republicans fan una aposta clara de promoció de l’esport femení. També pretenen donar més subvencions a les entitats esportives, una millora de la piscina coberta del Fornàs, la instal·lació de grades a la pista d’atletisme, cobertura de la pista poliesportiva del Vilar i l’aprofitament dels espais esportius dels centres educatius.

PUBLICITAT