Avui destaquem que en el ple municipal extraordinari celebrat a Valls aquest dimarts 16 de maig ha aprovat finalment el pressupost de 2023 de l’Ajuntament. Aquest ha tirat endavant amb els 12 vots a favor dels dos partits de govern i els 7 en contra de PSC, CUP i Ciutadans.

PUBLICITAT

Per un costat, el regidor d’Hisenda, Martí Barberà, ha fet un repàs de les partides pressupostàries i ha destacat que sense incrementar els impostos s’han arribat als pressupostos més alts de la història al municipi. A més, també explica que aquest modificat arriba per adaptar-se a noves necessitats.

No obstant això, no ha estat exempt de crítiques per part de l’oposició. El PSC considera “inaudit” que s’estiguin aprovant els pressupostos del 2023 al mes de maig i ho qualifica de “mala gestió”. La CUP per la seva banda ha presentat al·legacions als pressupostos i critiquen que s’hagin fet sense buscar cap mena de consens amb l’oposició. Per finalitzar, des de Ciutadans han demanat que es faci un exercici d’autocrítica.

PUBLICITAT