Aquest divendres 19 de maig,  la CUP ha seguit exposant les seves propostes de cara als comicis del 28 de maig. Després d’una xerrada participativa on l’Associació Abilis ha aportat la seva expertesa en el món de la Salut Mental, s’han exposat les propostes de la mà de Lurdes Quintero acompanyada d’altres membres de l’assemblea.

PUBLICITAT

Quintero ha iniciat la seva intervenció emmarcant les situacions de patiment que es viuen com a conseqüència d’una realitat plenament capitalista i cisheteropatriarcal, amb noves formes de producció i consum, que han empès cap a nous models d’explotació, control i violències. Ha citat a López Petit, que diu que “Viure ja no és viure, sinó que viure és carregar amb una vida que hem de gestionar”.

Elaborar una estratègia municipal de prevenció i promoció de la salut mental, crear i activar grups de suport mutu (GAM), facilitar una atenció psicològica de qualitat a l’abast de tothom i donar suport a les associacions que treballin la salut mental, entre les propostes destacades de la formació anticapitalista.

PUBLICITAT