A la penúltima jornada del grup 3 de 1a Catalana, la Unió Esportiva Valls no passava de l’empat a 0 al camp de l’Ascó i veu com el fet de ser el millor segon de la categoria i disputar una eliminatòria de Copa del Rei la temporada que ve es posa molt difícil.

PUBLICITAT

Els homes de Manel Cazorla podien haver sumat els tres punts a la Ribera d’Ebre. Fins i tot, Aitor Serrano va fallar un penal a la primera meitat.

Un cop conegut l’empat del Rubí (1-1) davant el Turó de la Peira al grup 2, els del Vallès Occidental en tenen prou amb un empat per certificar la millor segona posició i l’accés a la Copa.  Els rubinencs tenen 60 punts i els vallencs 57.

En la darrera jornada, els de la capital de l’Alt Camp necessiten vèncer a casa el Cambrils Unió per quatre gols de diferència i esperar que el Rubí punxi davant l’Unificació Llefià. Una carambola d’allò més complicada, però no impossible.

PUBLICITAT