Avui destaquem la gran actuació de la Colla Vella dels Xiquets de Valls a la diada dels Pagesos, celebrada dissabte a la tarda, a la plaça de l’Oli.

PUBLICITAT

Els de la camisa rosada s’anotaven el primer 4de9 amb folre de l’any a la segona ronda després que sortida descarreguessin el segon 4de8 amb el pilar del curs. Van arrodonir una magnífica tarda amb el 2de8 folrat i l’estrena del pilar de 7 amb folre.

Els del Portal Nou van actuar acompanyats dels Xiquets de Reus que van tenir el 2de8 amb folre carregat i el 4de8 descarregat com a fites més destacades. Els de la camisa avellana també s’apuntaven el 4de7 amb el pilar

Els Xiquets de Tarragona completaven el 4de8, el 3de8, un intent desmuntat de 9de7 i el 5de7.

La quarta colla a plaça, els Castellers de Lleida, plantaven el 4de7 amb el pilar, el 5de7 i el 3de7 amb el pilar.

La propera sortida de la Colla Vella serà aquest dissabte a la diada del Pallol de Reus. La cita tindrà, a partir de les 18 hores, a la plaça d’Evarist Fàbregas. També hi participaran els Xiquets de Reus i els Xiquets de Tarragona.

PUBLICITAT