Junts per Valls ha presentat aquest dimarts les accions de l’àmbit de Promoció de Ciutat vinculades al Comerç,  Cultura, Turisme i Patrimoni.

PUBLICITAT

Entre la seixantena de propostes, els juntaires proposen crear el nou Festival Amunt d’espectacles d’altura, noves línies de subvenció per facilitar l’obertura de nous comerços, dos mercats per potenciar el producte local, la redacció del projecte per fer realitat la Casa de la Festa o que l’església de Sant Francesc esdevingui un espai referent de la Cultura i l’Art contemporani.

La seva alcaldable, Dolors Farré, ha destacat que són propostes adreçades al Centre Històric amb la voluntat d’enfortir la futura anella cultural amb el Museu Casteller de Catalunya, el qual obrirà aquesta primavera, com a equipament bandera.

Farré també ha destacat que volen convertir Ca Ferran al Call Jueu com a seu arqueològica del Museu de Valls, museïtzar la ciutat ibèrica del Vilar o obrir el Centre Històric des de Sant Francesc i Sant Joan.

PUBLICITAT