Aquest diumenge 21 de maig, coincidint amb l’equador de la campanya electoral, la CUP ha celebrat una jornada sobre sobirania alimentària “Som el que mengem”, que ha tingut lloc durant tot el dia a la Plaça dels Alls de Valls.

PUBLICITAT

Durant el transcurs de la conversa, Pere Vidal, cap de llista de la CUP de Valls, ha reivindicat la reobertura del mercat central municipal a Valls, una de les propostes que els cupaires incorporen al seu programa. Així mateix, Vidal també ha aprofitat per presentar quin és el model defensat per la formació anticapitalista, i quines propostes incorpora a la seva proposta política pel que fa a la sobirania alimentària.

Un cop acabat el debat tots els assistents han pogut gaudir d’un plat de paella vegetariana local ecològica gratuïta, cuinada amb excedents de producció de pagesos de la zona. Després de dinar, el grup de música La Fera Ferotge ha amenitzat la tarda amb tot un repertori de cançons d’Ovidi Montllor.

PUBLICITAT