La candidatura del Partit Popular que concorre a les eleccions municipals del proper 28 de maig a Valls i que encapçalarà el Juanma Sánchez com cap de llista, té una sèrie de propostes al seu programa electoral per tal de millorar l’espai públic i potenciar zones de la ciutat que actualment estan en desús o en greu estat de degradació.

PUBLICITAT

En aquest sentit, promouran la creació d’un gran parc a les zones buides al voltant de l’estació del ferrocarril, per tal de dignificar l’espai i guanyar una gran superfície pel gaudi de la ciutadania.

També pretenen impulsar un pla d’adequació i actualització de totes les zones verdes i jardins públics de la ciutat, així com també crear una brigada d’intervenció immediata.

Els populars aposten per traslladar fora de la ciutat la subestació elèctrica del Fornàs i la construcció d’una nova piscina descoberta per la temporada d’estiu.

Finalment, al Barri Vell tenen l’objectiu de promoure la col·laboració públic-privada per tal rehabilitar edificis i que els joves s’instal·lin a la zona, facilitar al màxim la tramitació administrativa per obrir nous establiments i revisar la normativa urbanística per donar oportunitats que s’obrin negocis.

PUBLICITAT