Les Nits de Clàssics de Valls encaren la recta final de la temporada 2022-2023 amb els darrers concerts.

PUBLICITAT

Per tancar el mes de maig,  hi haurà un recital de violoncel i piano format per obres de compositors catalans com Juli Garreta, Robert Gerhard, Carlota Baldrís i Miquel Ortega. El pianista Daniel Blanch i el violoncel·lista Romain Garioud seran els encarregats de la vetllada musical que tindrà lloc aquest dissabte, a les 20 h, al Teatre Principal de Valls.

La proposta comptarà amb obres com ‘Cabòries’ de Carlota Baldrís, la ‘Sonata en fa’ dedicada a Pau Casals de Juli Garreta, la ‘Sonata per a violoncel i piano’ del vallenc Robert Gerhard i ‘Nocturns lunars’ de Miquel Ortega. Un seguit de peces d’autors catalans que serviran per fer valdre el talent català en la composició.

PUBLICITAT