L’activista Jordi Pesarrodona és el convidat de l’Assemblea Valls-Alt Camp per a la xerrada de juny del cicle “Objectiu independència”, el cicle mensual que des del setembre l’entitat organitza a la plaça dels Alls i que es reprendrà després de l’estiu.

PUBLICITAT

Pesarrodona, que ha estat vicepresident de l’Assemblea Nacional Catalana fins al març passat, parlarà del paper de la societat civil en el procés d’independència de Catalunya. La xerrada tindrà lloc el dissabte 3 de juny, a les 12 del migdia, a la plaça dels Alls, davant el local de l’entitat. Després de la xerrada l’Assemblea Valls organizarà un vermut per tancar el cicle de conferències

“Objectiu independència” ha convocat mensualment els independentistes vallencs per parlar del procés d’alliberament nacional des de difererents perspectives. En aquest sentit, s’han convidat persones com Jordi Matas, Gerard Furest, Lluís Llach, Dolors Feliu, Vicent Partal, Josep Costa, Jordi Martí i Elisenda Paluzie.

PUBLICITAT