La Junta de Govern de l’Ajuntament de Valls del passat dijous 25 de maig aprovava l’adjudicació del contracte de servei de la gestió de Món Casteller-Museu Casteller de Catalunya a l’empresa MagmaCultura SL per un valor de 463.000 euros i una durada d’un any.

PUBLICITAT

Amb aquest pas, l’obertura de l’equipament podria ser una realitat pels volts de la Festa Major de Sant Joan.

Magmacultura té una experiència de més de 30 anys en el sector cultural, turístic i educatiu. Té sucursals a Barcelona, Madrid, Lisboa i París. Entre molts altres, gestiona el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Museu Picasso i l’IDEAL Centre d’Arts Digitals.

A banda de MagmaCultura SL, dues empreses més van participar a la licitació per a la gestió del Museu Casteller: Grup Transversal i una unió temporal d’empreses entre Vilaniu Comunicació, Iber i Veolia.

PUBLICITAT