Mossos d’Esquadra detenen a un home de 30 anys com a presumpte autor de dos robatoris amb força i dos robatoris i furt d’ús de vehicle a l’Alt Camp i la Conca de Barberà el passat 25 de maig. Els fets van succeir a principis d’aquest mes de maig quan els agents van tenir coneixement de la sostracció de dues motocicletes, un quad i diverses eines de l’interior d’un magatzem de Blancafort.

PUBLICITAT

El passat dijous 25 de maig a les 11 del matí els agents es van dirigir fins a una masia ubicada al camí del Molí de Guasch a l’Espluga de Francolí. Des de l’exterior van observar una motocicleta parcialment coberta per una manta i, per la matrícula, van comprovar que constava com a una de les robades. També van localitzar un petit camió amagat a l’interior d’un magatzem el qual va ser robat a inicis del mes de març a una empresa localitzada al Pla de Santa Maria.

El lladre va ser detingut immediatament a la mateixa finca en la qual residia i on es va recuperar el material sostret i ja s’han iniciat les gestions per retornar els vehicles als seus propietaris, i també determinar la procedència d’un tractor, un motocultor i el dipòsit d’una màquina d’ensulfatar conreus.

El detingut ha passat ja a disposició del jutjat d’instrucció amb funcions de guàrdia de Valls, que va decretar la llibertat amb càrrecs.

PUBLICITAT