Aquest mes de juliol, la regidoria de Joventut a través del servei de VallsJove organitza la primera edició de l’Estiu Actiu , el programa d’activitats que es desplegarà del 3 al 27 de juliol al nou Espai Jove de la ciutat, ubicat a la plaça de les Escudelles. Amb aquesta iniciativa es vol oferir una programació de lleure alternatiu destinada al públic jove. Les activitats són gratuïtes pels joves de la ciutat en edats compreses entre els 13 i els 29 anys, tot i que les franges d’edat poden variar segons l’activitat a realitzar, d’aquesta manera es vol garantir que s’arriba a tots els públics.

PUBLICITAT

L’Estiu Actiu Jove d’aquest 2023 compta amb gairebé 20 propostes d’activitats dividides en diferents categories: Art i creativitat, Cuina i gastronomia, Imatge i so, Robòtica, Espai de cures i Activem-nos. Es tracta d’una programació oberta a tots els joves que, més enllà d’oferir activitats formatives, de lleure, d’oci, culturals pretén generar un espai de trobada i de participació al nou equipament juvenil. Per altra banda, s’ha procurat que, moltes de les activitats siguin realitzades per joves del municipi.

Les inscripcions a les activitats s’obriran a partir del dilluns 5 de juny a les dependències de VallsJove i fins a exhaurir places.

També durant el mes de juliol tindrà lloc el quart Camp de Treball de la Generalitat a Valls.

PUBLICITAT