L’Ajuntament de Valls presenta les tres principals propostes de cara la temporada de tardor i que es podran gaudir a través de l’abonament que es podrà adquirir a partir de dimecres 7 de juny. La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Valls, Laia Castells, destaca la importància d’acostar grans obres al territori.

PUBLICITAT

La primera, el 7 d’octubre, s’anomena ‘Fitzroy: Quatre dones al límit’, una comèdia dramàtica on quatre escaladores a mig ascens d’aquesta muntanya de la Patagònia s’han d’aturar pel mal temps i dubten en si tirar endavant o rendir-se. Jordi Galceran és l’autor de l’obra i Sergi Belbel el director.

En segon lloc, l’11 de novembre és el torn de Shakespeare. A càrrec de la companyia sevillana Atalaya, guanyadors del Premi Nacional de Teatre, presenten ‘Ricardo III’, un retrat de la tirania i l’ambició desmesurada.

I l’última proposta el 2 de desembre arriba de la mà de Dagoll Dagom amb el musical ‘L’alegria que passa’, que presenta un poble gris, monòton i industrial que veu trencada la seva rutina per l’arribada d’un gran espectacle musical.

Les entrades es poden adquirir a les taquilles del Teatre Principal de Valls i a la web.

PUBLICITAT