Els Mossos d’Esquadra detenen a dos homes durant un operatiu en una plantació de marihuana de 1.422 plantes a Valls. Els dos individus, de 33 i 46 anys, estan acusats com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues, defraudació de fluid elèctric i tinença d’armes. Un d’ells acumula fins a una quinzena d’antecedents penals.

PUBLICITAT

La plantació s’ubicava a l’interior d’una casa ubicada al camí de les Hortes de Valls on a part de les plantes es van intervenir 59 làmpades, 3 aparells d’aire condicionat, 4 filtres, 50 transformadors, ventiladors i extractors i una arma curta de foc.

Els detinguts han passat aquest migdia a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Valls, qui ha decretat l’ingrés a presó d’un d’ells i la llibertat amb càrrecs de l’altre. A més, la investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

PUBLICITAT