Avui destaquem el salt endavant de la Colla Joves Xiquets de Valls aquest diumenge a la festa major del Vot de Sant Andreu de la Selva del Camp.

PUBLICITAT

Els del carrer d’en Gassó estrenaven el primer 3de9 amb folre de la temporada a la segona ronda després d’un intent desmuntat. Es tracta del castell de 9 més matiner de la història de l’entitat. A la mateixa plaça, la Joves també aconseguia el primer pilar de 6 de l’any, el 4de8 i el 5de7.

El cap de colla de la Joves, Edu Toda, explicava que el propers passos que executin seran el 5de8 i el 4de8 amb el pilar.

La Jove de Tarragona s’anotava la clàssica de 8 amb el 3de8, el 4de8 i el 2de7.

El dia anterior, Joves i Jove coincidien a la diada d’aniversari del bateig dels Xiquets de Vila-seca. Vermells i liles signaven el mateix resultat amb el 3de8, el 4de8 i el 5de7. Pel que fa els Xiquets de Serrallo completaven el 4de7 amb el pilar carregat, un intent desmuntat de 5de7, el 3de7 i el 4de7. Finalment, els locals oferien el 4de6 amb el pilar, el 3de6 amb el pilar després d’un intent desmuntat i un intent desmuntat de 5de6.

PUBLICITAT