El Moviment Educatiu de l’Alt Camp organitza aquest diumenge 11 de juny a la sala d’actes del Convent del Carme un conjunt d’activitats destinades a un públic familiar i en especial als més petits de la casa.

PUBLICITAT

Per començar, a partir de 10:30 h hi ha la primera activitat anomenada ‘El Cau dels Sentits’ a càrrec d’Imagin.art per a nens d’entre 0 i 2 anys, on en un petit poble format per 3 nius de fusta i roba busca oferir un espai a compartir amb família per relaxar-se i gaudir plegats.

En segon lloc, a les 12:15 h es portarà a terme l’obra de teatre “Sueños al Vuelo” de la mà de Flores Teatro Danza, destinada a majors de 3 anys on l’eix principal és a aprendre a dir ‘no’ a la por paralitzant davant del que és desconegut i deixar els somnis volar.

I per acabar, a les 17 h LaSala & Com un Llum organitzen l’espectacle interactiu ‘Una ciutat d’ombres’ per a majors de 6 anys que juga amb la llum, la foscor, el color i el moviment per crear una ciutat.

Totes les activitats tenen un preu de 6 euros per persona i requereixen inscripció prèvia a través del correu electrònic meacfamilies@gmail.com.

PUBLICITAT