Els Mossos d’Esquadra detenen a un home de 58 anys per sis robatoris amb intimidació a l’Alt Camp i la Conca de Barberà. Aquests es van cometre entre el 19 de maig i el 10 de juny a Valls, Montblanc, Vilaverd i Vimbodí.

PUBLICITAT

L’individu entrava a establiments comercials i mitjançant l’exhibició d’un ganivet o unes tisores intimidava els treballadors i els obligava a donar-li els diners de la caixa. En total va robar 1.655 euros. Els Mossos van poder identificar l’autor dels fets i emetre una ordre de detenció contra aquesta persona.

El diumenge 11 de juny, agents de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Montblanc que realitzaven un control de pas a la carretera N-240 van veure el conductor d’un vehicle que fugia del lloc al detectar la presència policial. Ràpidament, es va donar l’avís a altres patrulles per perseguir-lo, arribant a circular a gran velocitat i de manera temerària per Montblanc, arribant a envestir vehicles policials. Finalment, va abandonar el cotxe i continuar la seva fuga a peu, per acabar sent detingut al carrer Irene Làscaris.

El detingut ha passat a disposició del jutjat d’instrucció de Valls i l’autoritat judicial ha decretat el seu ingrés a presó.

PUBLICITAT