Aquest cap de setmana arriben els primers actes de Festa Major amb una trentena d’activitats previstes. L’engalanament de la casa de la vila a la plaça del Blat amb els domassos blaus i la bandera local servirà com a tret de sortida.

PUBLICITAT

Pel que fa a activitats culturals hi ha el Festival Itinerant de Cinemes Africans de Catalunya, la tercera part del ‘Messies’ de Händel o la 24a Trobada de Gegants de Valls. 

També diversos esdeveniments esportius com la 32a edició del Torneig 24 h de futbol sala, la Nit de l’Esport Vallenc, el 40è aniversari del Futbol Club Atlètic de Valls i  l’11è Torneig de Pàdel Ciutat de Valls.

I com acte més rellevant i esperat el diumenge es portarà a terme la proclamació de l’ambaixadora dels Xiquets de Valls 2023, que enguany recau en la pallassa vallenca Pepa Plana, i el sorteig de l’ordre d’actuació per la diada de Sant Joan.

PUBLICITAT