Avui destaquem que un dia abans de la celebració del ple de constitució dels ajuntaments, Valls ja té un pacte de govern entre Junts per Valls i Esquerra Republicana de Catalunya. Luis Blain, bon dia

PUBLICITAT

La configuració del nou govern de la legislatura 2023-2027 s’ha presentat aquest divendres a la sala d’actes de l’Institut d’Estudis Vallencs amb la presència de la cap de llista de Junts per Valls, Dolors Farré i la cap de llista d’ERC, Teresa Rull.

Des dels juntaires, Farré ha volgut posar en relleu que es tracta d’una entesa perquè Valls tingui un govern estable i fort en els propers quatre anys.

D’altra banda, des dels republicans, Rull ha destacat que es tracta d’un pacte beneficiós pels dos socis.

L’acord per aquest mandat entre Junts i ERC estableix alcaldia per a Dolors Farré i la primera tinença d’alcaldia per a Teresa Rull. Sònia Roca (Junts), Joan París (ERC) i Andreu Gassó (Junts) seran la segona, el tercer i el quart tinent d’alcaldia respectivament. L’organització municipal queda configurada en 6 comissions informatives: Agenda 2030, Urbanisme i Habitatge; Serveis a la Ciutat; Promoció Econòmica, Comerç i Turisme; Cultura, Educació i Esports; Atenció a les Persones; i Bon Govern, Participació i Transparència.

PUBLICITAT