La candidata de Junts per Valls, Dolors Farré, ha estat investida alcaldessa de la ciutat amb el suport dels nous regidors de la seva formació i els cinc d’ERC. Aquesta majoria absoluta atén a la revalidació de l’acord de govern que els dos partits van presentar aquest divendres i permetrà estabilitat al plenari durant els propers quatre anys.

PUBLICITAT

Pel que fa als quatre representants del PSC, els dos de la CUP i el de Vox s’han votat a ells mateixos. Un dels moments més destacats de la sessió de constitució ha estat pancarta dels cupaires cap a Vox titllant-nos de feixistes. Com a rèplica, el regidor del partit d’extrema dreta, Francisco González, ha desplegat una bandera espanyola durant la interpretació del Cant dels Segadors.

Després de la investidura de Dolors Farré i l’acord de Junts i ERC formalitzat, es preveu que la setmana que ve es pugui fer el ple del nou cartipàs municipal.

PUBLICITAT