Un home de 19 anys i un noi i una noia menors d’edat han estat detinguts pels Mossos d’Esquadra per un delicte de robatori i furt d’un vehicle al barri del Fornàs de Valls.

PUBLICITAT

Els fets van succeir dissabte a la tarda quan la dona va presentar una denúncia a la policia després de veure que li havien robat les claus del cotxe a l’interior dels vestidors del Centre Esportiu Municipal El Fornàs de Valls.

Un cop formalitzada la denúncia als Mossos d’Esquadra, patrulles d’aquests i de la Policia Local van fer recerca del vehicle, que al final van localitzar al carrer Fusters del Polígon Industrial. En aquest punt, els cossos de seguretat van localitzar els tres joves, dos dels quals menors d’edat i van comprovar que ells havien sostret el cotxe.

Seguidament, els Mossos van detenir les tres persones, a qui s’acusa d’un delicte de robatori i furt d’ús d’un vehicle.

PUBLICITAT