Ràdio Ciutat de Valls emetrà aquest divendres 23 de juny un programa especial amb motiu de la Nit de Completes. A partir de les 21 hores i fins a la seva finalització, des de la plaça del Blat, us oferirem en directe l’Anada i Sortida de Completes amb la participació del seguici cerimonial, el ball de l`àliga a l’interior de l’església Arxiprestal de Sant Joan, i l’actuació castellera a l’antiga a càrrec de les dues colles dels Xiquets de Valls. La transmissió de la Nit de Completes anirà a càrrec d’Èric Rosique, David Prats i Miquel Llaberia.

PUBLICITAT

D’altra banda, la ràdio digital de la capital de l’Alt Camp també transmetrà en directe aquest dissabte 24 de juny, a partir de dos quarts d’una del migdia, la diada castellera de Sant Joan amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls. Una transmissió conduïda per Èric Rosique, Eloi Bigorra, Nil González i Miquel Llaberia.

Del 16 al 25 de juny, Ràdio Ciutat de Valls també ofereix altres continguts al voltant de la festa major de Sant Joan 2023 com l’agenda d’actes del dia, cròniques i entrevistes.

PUBLICITAT