Els dies 1 i 2 d’agost, Valls celebrarà la Firagost, la 67a edició de la Festa Major del camp català. La gran novetat d’enguany serà l’Agroinnova, un espai adreçat al sector agrari i alimentari del Camp de Tarragona, el qual apostarà per la innovació i la tecnologia.

PUBLICITAT

L’Agroinnova, el primer saló de tecnologia agrària, bioeconomia i alimentació, s’instal·larà al Kursaal. Des de la comissió organitzadora de la Firagost creuen que aquesta iniciativa neix amb la voluntat de donar més pes al món agrícola a la fira. Ho ressalta el president de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, Josep Maria Rovira.

A més de l’Agroinnova, la 67a Firagost de Valls comptarà amb els espai de fruita, productes agrícoles, vins i caves, plantes, flors i herbosteria al carrer de la Cort; automoció al passeig de l’Estació, alimentació artesanal i estands diversos als carrers del Teatre, Jaume Huguet i adjacents a la zona del Pati; artesania a la plaça del Quarter; cervesa i Foodtrucks al Pati i Estands institucionals i associacions al carrer Germans Sant Gabriel.

PUBLICITAT