Valls ha engegat des d’aquest divendres i fins diumenge els actes més tradicionals de la festa major de Sant Joan. La proclamació de la Santjoanera i la tronada han estat una de les primeres propostes que s’han pogut veure.

PUBLICITAT

A dos quarts d’onze del matí, a la sala de plens de l’Ajuntament, ha tingut lloc la proclamació de la Santjoanera que enguany ha recaigut a l’establiment Ca la Rius. Seguidament, ha tingut lloc la sortida de l’Àliga al balcó, el tomb de vigília dels Gegants i  la tronada, a la plaça del Pati, disparada per la pirotècnia Mediterráneo.

A la franja tarda-vespre, serà el torn de la cercavila de la Flama del Canigó, la Nit de Completes amb la participació del seguici cerimonial i la posterior actuació a l’antiga de les dues colles dels Xiquets de Valls

De cara a la nit, hi ha previstes tres propostes musicals. La revetlla de ballables, al Pati, amb l’orquestra Costa Brava, la nit de DJs a la plaça de l’Oli o el concert solsticidi, a l’aparcament de l’Hort del Carme, amb l’Elèctrica Dharma, FAM, Coco i DJ Trapella.

De cara el cap de semana, destaquen dissabte 24 les matinades, l’Ofici Solemne, la diada castellera i el Tomb del Poble. Finalment, diumenge 25, l’últim dia de la festa, es farà el Tomet del Poblet, el correfoc i el Piromusical a càrrec de la Pirotècnica Estalella.

PUBLICITAT