La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha descarregat els primers castells de gamma extra de la temporada a la diada de Sant Joan a Valls celebrada aquest dissabte. Els rosats han completat el 4 de 9 amb folre i pilar a segona ronda i han aconseguit tancar descarregant el pilar de 8 amb folre i manilles. També han realitzat els dos castells bàsics de 9.

PUBLICITAT

La Colla Joves, en canvi, ha estat l’altra cara de la moneda. No han pogut tenir l’actuació que esperaven. Els vermells s’han hagut de conformar amb el 3 de 9 amb folre com a el castell de més complexitat a primera ronda, mentre que han hagut de desmuntar en dos intents el 4 de 9 folrat, en els quals els més petits han tornat avall, i han acabat optant pel 5 de 8 i el 4 de 8.

D’aquesta manera, és la Colla Vella qui s’endú el primer duel vallenc de la temporada en una una diada de Sant Joan que ha transcorregut amb normalitat malgrat la forta calor que ha regnat a la Plaça del Blat. A més, ha estat una diada força àgil, s’ha allargat poc més de dues hores i mitja, posant el punt final quan passaven cinc minuts de dos quarts de quatre de la tarda.

PUBLICITAT