Després de Sant Joan, els barris vallencs prenen protagonisme en l’organització de les seves festes majors. Aquest cap de setmana és el torn del barri Alt Camp, celebració que no tenia lloc des del 2019.

PUBLICITAT

La seva presidenta, Marisa Anguera, destaca que, malgrat retallar un dia de la festa, han confeccionat un programa d’actes per a totes les edats.

Els actes començaran dissabte, a les 10 del matí, amb el chupinazo. Al llarg de la franja matinal i de tarda, es faran tallers i manualitats per a la canalla; inflables; jocs i un berenar. Ja al vespre-nit, serà el torn del sopar de germanor i el ball de nit amb l’orquestra Jamaika.

Per diumenge, al migdia, hi haurà el vermut i la paella popular. A la tarda, es clourà la festa major amb el Bingo floral i la traca de fi de festa.

PUBLICITAT