Foto: UAF

El barri vallenc de Sant Josep Obrer ha commemorat aquest diumenge els 60 anys amb diferents actes festius. El motiu d’aquesta celebració era recordar que el 29 de juny de 1963 s’entregava al veïnat de manera simbòlica les primeres 89 claus.

Foto: UAF
PUBLICITAT

Durant la jornada, es feia una cercavila amb els nans i els gegants de Valls, un acte protocol·lari presidit per l’alcaldessa, Dolors Farré i una cantada d’havaneres acompanyada de rom cremat a càrrec del grup Penjats de l’Ham.

El president de l’Associació de Veïns de Sant Josep Obrer, Salvador Casañas, explica que consideren important recordar que fa 60 anys un grup de famílies va començar a formar el barri.

Després de celebrar el 60è aniversari, el barri Sant Josep està treballant en la confecció del programa d’actes de la festa major que tindrà lloc el primer cap de setmana d’agost.

PUBLICITAT