El juliol casteller ha començat amb força. Mentre a Valls, les dues colles no han actuat aquest cap de setmana, els Castellers de Vilafranca i els Minyons de Terrassa han aconseguit superar la barrera del 3de9 amb folre.

PUBLICITAT

Els penedesencs actuaven dissabte a la tarda al Pla de la Seu de Tarragona i aprofitaven per estrenar el pilar de 8 amb folre i manilles, mentre que l’endemà els egarencs completaven el primer 2de9 amb folre i manilles de l’any.

Així doncs, l’arrencada castellera de l’estiu ha complert totes les expectatives amb tres colles havent assolit els galons de la gamma extra. A banda de Verds i Minyons, la Colla Vella dels Xiquets de Valls ja va ensenyar el 4de9 amb folre i el pilar i el pilar de 8 amb folre i manilles a la diada de la festa major de Sant Joan.

A la capital de l’Alt Camp, aquesta setmana es reprenen els assaigs i les actuacions. La Joves té prevista sortida dissabte a la tarda a la festa major de la Riera de Gaià acompanyada dels Nois de la Torre i els Xiquets del Serrallo. Pel que fa diumenge, també a la tarda, la Vella participarà a la diada dels Xiquets de Torredembarra.

PUBLICITAT