Després de fer oficial la baixa de Sergi Domènech, el CB Valls ha aconseguit tancar la plantilla 2023-2024 del primer equip masculí de Lliga EBA en un temps rècord.

PUBLICITAT

Amb tot l’estiu per endavant, Víctor Neila podrà treballar amb tots els seus efectius, i podrà planificar la pròxima temporada pensant únicament en els aspectes tècnics i esportius.

Gràcies a l’enorme feina de l’àrea esportiva del CB Valls, que no ha deixat de treballar ni un minut en els darrers mesos, s’ha pogut confeccionar una plantilla molt equilibrada i amb jugadors de gran nivell per cobrir totes les posicions.

A més, el CB Valls ha estat capaç de complir el difícil objectiu inicial, per la temporada vinent, de bastir una plantilla amb jugadors majoritàriament de la demarcació, i que coneixen molt bé tant la competició (i fins i tot LEB Plata) com en alguns casos el club blanc-i-vermell.

Així i tot, i encara que aquest no és un objectiu ni una prioritat ara mateix, mai no es pot descartar al cent per cent una incorporació d’última hora, si es presentés una oportunitat que ajudés a millorar molt clarament les prestacions de la plantilla per la temporada 2023-2024. La qual cosa no sembla gens fàcil, davant la qualitat de la plantilla que s’ha construït i que dona totes les garanties necessàries per competir al més alt nivell a lliga EBA.

PUBLICITAT