Després d’un cap de setmana sense actuacions per digerir la ressaca de Sant Joan, ambdues colles vallenques enceten el mes de juliol visitant el Baix Gaià. 

PUBLICITAT

Dissabte 8 de juliol a partir de les 18 h la Colla Joves Xiquets de Valls participarà en la diada de la Festa Major de la Riera de Gaià. Els de la camisa vermella probablement optarien per una estratègia conservadora amb el 3de8, el 5de8, el 4de8 i el pilar de 6, i deixarien el 3de9 amb folre per més endavant. Els del carrer d’en Gassó estaran acompanyats a plaça pels Xiquets del Serrallo i els Nois de la Torre.

Per un altre costat, l’endemà diumenge 9 de juliol la Colla Vella Xiquets de Valls actuarien en la Diada de la Festa Major dels Xiquets de Torredembarra a partir de les 18 h. Els rosats també s’han de decidir per si portar a terme algun castell de 9 o consolidar la gamma alta de 8. Els del Portal Nou compartiran plaça amb els Xiquets local i els Castellers de Viladecans.

PUBLICITAT