Una de les festes majors dels barris més històriques, la de la Xamora, comença aquest divendres 14 de juliol i es perllongarà fins diumenge 16 de juliol al migdia.

PUBLICITAT

El seu president, Andreu Garcia ha refermat que són la festa del barri més antiga de Valls

Els actes començaran aquest  divendres, a les sis de la tarda, amb el Concurs de dibuix. A la franja vespre-nit, es farà el Concurs de truites de patata, el sopar de germanor i el ball amb el grup Loren.

Per dissabte, a les onze del matí hi haurà  un curs de conducció a la pista de l’aparcament. A dos quarts de set de la tarda començarà l’exhibició de Zumba a la plaça dels Pins. A dos quarts de deu, hi haurà el sopar motxilla i per culminar la jornada, a partir de mitjanit,  festa amb un DJ.

Finalment, diumenge, tindran lloc les matinades, la missa a l’Església de la Mare de Déu del Lledó i una festa infantil amb inflables i bicicletes .A dos quarts de dues del migdia, es posarà el punt i final a la festa major amb un vermut popular.

PUBLICITAT