Tant Vella com Joves tornen a tenir sortida aquest cap de setmana que aspira a ser molt emocionant.

PUBLICITAT

Per un costat, els rosats tenen cita aquest dissabte 15 de juliol a partir de les 18 h a la plaça del Pou d’Altafulla per la Diada de les Cultures. En aquesta coincidiran amb els Castellers de Vilafranca, primer cara a cara de l’any entre verds i rosats. Els del Portal Nou buscaran refer-se després de l’ensurt la setmana anterior a Torredembarra amb el 3de9 amb folre i podrien apostar per un doblet bàsic de castells de 9 i un de la gamma alta de 8, com a mínim. A part de verds i rosats, a la diada també hi participaran els Castellers locals i els Xiquets de Tarragona.

Per una altra banda, la Colla Joves té doble sortida aquest cap de setmana. En primer lloc, el dissabte a les 19:30 h a la Festa Major dels Garidells amb la companyia dels Castellers de Sabadell i de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau i, l’endemà a les 18:30 h, a la Diada del Quadre de Santa Rosalia de Torredembarra. Els del carrer d’en Gassó sembla que portaran a plaça el 5de8 i el 3de9 amb folre. El dubte queda en si completaran l’actuació amb el 4de9 amb folre, estructura que no van poder aixecar per Sant Joan. Els de la camisa vermella estaran acompanyats a la plaça de la Vila de Torredembarra per la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Nois de la Torre.

PUBLICITAT