La regidoria d’Acció Cívica i Joventut de l’Ajuntament de Valls organitza el cicle Estiu Actiu amb multitud d’activitats que es despleguen durant tot el mes de juliol.  L’espectacle inaugural de la companyia Xip Xap, ajornat el dia 3 per la pluja, tindrà lloc aquest dilluns, dos quarts de set de la tarda, a la plaça del Pati.

PUBLICITAT

L’Estiu Actiu d’aquest 2023 compta amb un total de 27 propostes dividides en diferents categories: espectacles i activitats infantils i familiars, càpsules formatives pinzellades tecnològiques i digitals, Descobrim Valls , Viu l’estiu al carrer! i finalment Cuinem!.

Al llarg d’aquests 10 anys, des del Centre Cívic s’han impulsat i organitzat centenars d’activitats per a tots els públics: des dels més petits fins als més grans. Amb aquesta iniciativa es vol donar continuïtat al cicle lúdicofestiu de la ciutat, i potenciar les activitats comunitàries durant l’estiu en diversos espais de la ciutat.

Per altra banda, la regidoria enguany, per primera vegada, també ha realitzat una programació específica per joves (Estiu Actiu Jove), que es durà a terme majoritàriament al nou Espai Jove. 

PUBLICITAT