Amb el lema “Una tornada a l’escola de cine!, la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Valls, la Cambra de Comerç i JCA Cinemes impulsen la campanya per promoure la compra de material escolar en botigues de Valls.

PUBLICITAT

L’objectiu és que les famílies de la ciutat i rodalies que aquests dies han rebut els dos Vals Escolars de la Generalitat els utilitzin i els bescanviïn a Valls i realitzin així les compres de material escolar per als seus fills i filles en establiments comercials de proximitat de la ciutat.

D’aquesta manera, com incentiu d’aquesta campanya, les primeres 500 persones que comprin material escolar en comerços de Valls utilitzant aquests dos vals en ajuts rebran com obsequi un 2×1 als cinemes JCA per veure pel·lícules infantils i familiars. 

Fins al moment, 13 establiments s’han adherit a la iniciativa que es perllongarà fins el 15 de novembre o fins a fi d’existències.

PUBLICITAT