L’Estiu Actiu de Valls ha acomiadat la desena edició amb molt bona acollida de públic.  Gairebé 750 persones han participat en la trentena d’activitats organitzades

PUBLICITAT

Totes les propostes s’han repartit al llarg del mes de juliol. Es tracta d’un cicle organitzat per la regidoria d’Acció Cívica i Joventut de l’Ajuntament de Valls i ha comptat amb la col·laboració d’una desena d’entitats, serveis, organismes i establiments de la ciutat.

La programació d’aquest any ha combinat accions formatives, de lleure i culturals, a més d’espectacles i activitats infantils i per a públic familiar. La majoria de les propostes han omplert totes les places disponibles.

L’Estiu Actiu té com a finalitat generar nous espais de trobada i de participació als carrers i places, en especial al Centre Històric i en l’actual equipament del Centre Cívic. Amb aquesta iniciativa, el Centre Cívic vol consolidar i ampliar el cicle lúdic i festiu de Valls, i potenciar les activitats comunitàries durant l’estiu en diversos espais de la ciutat.

Els actes de descoberta de Valls i els espectacles infantils i familiars, se situen un any més, entre els principals atractius.

PUBLICITAT