Les dues colles vallenques tenen actuació aquest cap de setmana. 

PUBLICITAT

Després de la diada de les Vivendes la Colla Vella dels Xiquets de Valls té doble sortida al Tarragonès, i s’espera que treballin els dos castells bàsics de 9 i la gamma alta de 8. El dissabte 29 de juliol a les 18:30 h els del Portal Nou participen en la Festa Major d’Estiu de Vila-seca i seran acompanyats a la plaça de l’Eslgésia pels Xiquets locals i els Xiquets de Tarragona. L’endemà, a les 19 h participaran en la Festa Major de Vilallonga del Camp junt amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

Per un altre costat, la Colla Joves Xiquets de Valls viatja dissabte fins a Vilanova i la Geltrú per participar en la Diada de les Neus a partir de les 18 h. Els de la camisa vermella tenen com a assignatura pendent el 4de9 amb folre, castell que acompanyarien del 3de9 amb folre i el 5de8 o el 4de8 amb el pilar. Els del carrer d’en Gassó estaran acompanyats pels Bordegassos locals, els Castellers de Vilafranca i la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

PUBLICITAT