L’Estiu Actiu Jove ha tancat la seva primera edició amb una molt bona acollida, omplint totes les propostes de la programació. Més de 300 persones han participat en la vintena d’activitats repartides durant el mes de juliol.

PUBLICITAT

El cicle ha estat organitzat per la regidoria d’Acció Cívica i Joventut de l’Ajuntament de Valls a través de Valls Jove. La programació d’aquest any ha combinat activitats formatives, de lleure i artístiques, la majoria gratuïtes, per a facilitar-ne l’accés a tots els públics. La finalitat d’aquesta iniciativa era generar espais de trobada i de participació i oferir una alternativa de lleure i oci a la joventut. Aquestes propostes incloïen campus de costura, cuina, música, art urbà, jocs de taula i robòtica, tot i que l’activitat més exitosa ha sigut Splash de Nit, una piscina nocturna a la qual van assistir més de 200 joves. 

La majoria dels formadors i formadores dels tallers han anat a càrrec de persones joves de Valls, projectant així, el potencial artístic del jovent de la ciutat. En aquest sentit, el Mercat d’Art jove que organitza anualment la regidoria ha permès disposar d’una borsa de joves que treballen diferents disciplines artístiques.

PUBLICITAT