Les dues colles vallenques s’enfronten aquest dimecres 2 d’agost a la plaça del Blat per tercer cop enguany. Després d’un cap de setmana que ha servit per escalfar motors de cara la diada de Firagost que començarà a les 20 h la Colla Vella dels Xiquets de Valls buscarà continuar mostrant bona forma davant la façana de l’Ajuntament i la Joves intentarà refer-se de l’entrebanc per Sant Joan.

PUBLICITAT

El cap de colla dels rosats, Manel Urbano, continua amb la seva estratègia de no anunciar les seves intencions, tot i que es mostra optimista de cara Firagost.

Per un altre costat, els del carrer d’en Gassó han perdut una mica de pistonada respecte als del Portal Nou. Tot i això, el cap de colla dels de la camisa vermella, Edu Toda, comenta algunes de les opcions que valoren de cara la diada del 2 d’agost.

La diada es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT