El jove vallenc Arnau Sabaté, ha guanyat per primer cop la tradicional cursa-concurs de Portadors de Saques d’Avellanes amb un temps de 9’ 01’’.

PUBLICITAT

Salvador Torrente de Vila-seca, que creuava la meta amb un temps de 10’ 39’’, ha quedat en segona posició, seguit de Marc Freixas de Reus, que ha estat el tercer a arribar amb un temps d’11’ 55’’, completant així el pòdium dels tres més ràpids entre un total de nou participants.

Per l’altra banda, la primera de les cinc participants a travessar la meta en la categoria femenina ha estat la Laura Pallejà, del Club Esportiu Runners Vila-seca, amb un temps de 5 minuts clavats. Només 12 segons després arribava Teresa Martin de Flix, i finalment en tercera posició,  Alícia Domingo de la Selva del Camp, amb un temps de 5’ 48’’. 

La cursa de saques d’avellanes va ser el darrer acte del primer dia de la Firagost, que culminarà dimecres 2 d’agost amb la diada castellera. 

PUBLICITAT