Fins aquest dissabte 5 d’agost, Valls acull l’exposició especial vinculada a l’art, el sector agrícola i el camp català.

PUBLICITAT

Impulsada per la Comissió Organitzadora de la Firagost, el Grup de Nadal d’Artistes Vallencs i la Cambra de Comerç de Valls, la mostra es troba instal·lada a l’edifici de Ca Lleonart, ubicat a la plaça dels Alls 10.  

S’hi poden contemplar quadres i escultures de més d’una vintena d’artistes. El president de la Cambra de Comerç, Josep Maria Rovira, es felicita per la col·laboració que han establert la Firagost i el Grup de Nadal d’Artistes Vallencs.

El Grup de Nadal d’Artistes Vallencs porta més de 80 anys apropant l’art a la ciutadania de Valls i en aquesta ocasió presenten una exposició focalitzada al camp i la Firagost on cada artista expressa la seva pròpia interpretació.

PUBLICITAT