La 67a edició de la Firagost finalitza amb un gust agredolç, ja que l’assistència s’ha vist afectada per la calor intensa d’aquests dies. 

PUBLICITAT

Com cada any, algunes de les activitats més populars han estat la Cursa de Portadors de Saques d’Avellanes, la Cercavila Tradicional i el Concurs d’Arrossegament amb Trineu, que enguany ha comptat amb la participació de vint cavalls. També han destacat les conferències i jornades tècniques de l’Agroinnova, la gran novetat d’aquesta edició. 

No obstant això, Antoni Bastús, director de la Firagost, ha lamentat l’efecte negatiu de les altes temperatures, un problema que malauradament no té solució. 

Algunes activitats realitzades en l’exterior que no s’han vist afectades han estat aquelles que tenen lloc durant la nit com la Mostra de Food Trucks, que ha estat oberta les dues nits de la Firagost fins a les 12 h.

PUBLICITAT