El barri de Sant Josep Obrer acomiada la penúltima festa major d’enguany, ja que la darrera se celebrarà a principis de setembre al Portal Nou. 

PUBLICITAT

Aquest any, la festa commemorava el seixantè aniversari del barri. Els actes festius van començar dijous 3 d’agost amb la traca d’inici de festes i es van estendre fins diumenge dia 6, cloent amb el concert de versions del grup Som Dos/Tres, seguit de la gran traca final. Entre els actes més destacats es troba, com sempre, el sopar de germanor, que es va celebrar la nit de dissabte. En canvi, la festa infantil de l’escuma no s’ha pogut dur a terme a causa de les restriccions de la sequera.

Salvador Casañas, president de l’associació de veïns del barri, ha lamentat aquest fet i ha agraït la col·laboració dels veïns.

No obstant aquest canvi, la canalla ha pogut gaudir d’altres activitats com la Cercavila de la Mulassa o el berenar de coca amb xocolata. 

PUBLICITAT