Tornada a la feina de la Unió Esportiva Valls, plantilla que enguany competirà a la nova Lliga Elit organitzada per la Federació Catalana de Futbol. Els homes de Manel Cazorla arrencaven aquest dilluns els entrenaments amb sis cares noves.

PUBLICITAT

El conjunt de la capital de l’Alt Camp s’ha reforçat de cara a la nova temporada amb Pol Fernández, Ramon Nicolau, Marc Soldevila, Dídac Becerra, Marc Guasch i Jordi Prades. D’altra banda, manté 15 jugadors del bloc de l’any passat i amb possibilitats també de donar joc a futbolistes de l’equip amateur de la 3a Catalana.

Durant la primera roda de premsa de la temporada, el tècnic, Manel Cazorla, a banda de valorar els nous fitxatges, avisa de l’exigència de la Lliga Elit.

La UE Valls disputarà set partits amistosos en aquestes sis setmanes de preparació abans del debut a la lliga el proper 17 de setembre al camp de l’Europa B.  El primer enfrontament serà dimarts 15 d’agost, a les 10 hores, a domicili, contra el Catllar.

PUBLICITAT