El Concurs de Fotografies de l’Associació de Veïns i Veïnes del barri de Sant Josep Obrer de Valls ja té guanyadors de la seva 18a edició. Els premiats han estat seleccionats d’entre vint concursants i un total de cinquanta-quatre obres, una participació rècord.

PUBLICITAT

La fotografia guanyadora va ser “Ombriu”, de la Laura Cuesta, que va rebre un trofeu i un premi de 180 euros. El segon premi va ser per la fotografia “La primera”, de la Roser Mateu, que es va endur un trofeu i 90 euros. Finalment, en tercera posició va quedar la Maite Blasco amb “Visions marines”, guanyant un trofeu i 50 euros. Les fotografies van ser exposades al local de la Unió Anelles de la Flama durant els quatre dies de Festa Major i les guanyadores van ser escollides pel jurat conformat per Carina Roig, Francesc Parés i Francesc Nolla. 

Els premis els va entregar la senyora Laia Castells, Regidora de Cultura de l’Ajuntament de Valls, a la mitja part del Gran Ball de Festa Major de dissabte a la nit. 

PUBLICITAT