La Colla Vella dels Xiquets de Valls participarà diumenge a la festa major de Vallmoll. L’actuació, a 48 hores de la cita del 15 d’agost de la Bisbal del Penedès, tindrà lloc a la plaça Major a partir de dos quarts de vuit del vespre. Els del Portal Nou compartiran plaça amb els Castellers de Sant Pere i Sant Pau. 

PUBLICITAT

Els de la camisa rosada volen aprofitar aquesta sortida per consolidar els castells de 8 pisos. Tampoc descarten el 3de9 amb folre. La pretensió de l’agrupació dirigida per Manel Urbano és arribar en plena forma dimarts a la Bisbal.

Una cita bisbalenca que ja té definit l’ordre d’actuació. El sorteig, celebrat dijous al vespre, va determinar que els Castellers de Vilafranca sortiran en primera posició. Seguirà la Colla Joves Xiquets de Valls i tancarà les rondes la Colla Vella dels Xiquets de Valls. La colla amfitriona, els Bous de la Bisbal, participa en aquesta diada amb un castell i un pilar.

PUBLICITAT