Un home ha estat detingut per tallar i sostreure 40 metres de cable de telèfon a Valls. Els Mossos d’Esquadra van rebre una trucada avisant dels fets, que haurien tingut lloc a quarts de dotze de la nit en una línia paral·lela a la carretera T-742 de Picamoixons.

PUBLICITAT

En una primera inspecció al terreny, els agents van trobar el cable tallat, junt amb el tros de 40 metres amagat a terra, esperant a ser recollit. Els Mossos van organitzar un dispositiu i finalment, a la 1 de la matinada del dimecres, van interceptar i escorcollar un vehicle que va entrar en la zona. El conductor era un home de vint-i-sis anys i portava radials i tisores entre altres eines, així com cables que coincidien amb els que hi havia en la zona. 

L’home va ser detingut, acusat per un delicte de furt. Aquest, que tenia diversos antecedents pel mateix tipus d’infracció, va passar a disposició judicial i posteriorment va quedar en llibertat amb càrrecs.

PUBLICITAT