Unió de Pagesos ha presentat un recurs d’alçada a la Secretaria d’Estat d’Energia contra l’autorització administrativa de la línia de molt alta tensió (MAT) entre Terol i Begues. 

PUBLICITAT

El sindicat agrari considera que la línia de 400 kV, que creuaria fins a 40 municipis catalans, vulnera la normativa del sector elèctric, així com aspectes relacionats amb el medi ambient. També denuncien la manca de l’anàlisi cap a les afectacions agràries, i afirmen que el promotor de la línia no ha complert amb les exigències legals, pel que la converteixen en nul·la de ple dret. 

En un comunicat, Unió de Pagesos ha explicat que proposarà a la Generalitat i les administracions locals que se sumin a la presentació del recurs d’alçada davant la Secretaria d’Estat d’Energia abans que s’acabi el termini el proper 2 de setembre. 

PUBLICITAT