Després de l’exigent actuació de la Mare de Déu d’Agost de la Bisbal, les dues colles dels Xiquets de Valls segueixen el rumb del calendari per arribar en plena forma a la diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès del proper 30 d’agost.

PUBLICITAT

El barri barceloní de Gràcia serà la propera estació de la Colla Joves Xiquets de Valls. La jornada tindrà lloc dissabte a partir de les sis de la tarda. També hi acudiran els locals i els Xiquets de Reus. La previsió dels del carrer d’en Gassó és rodar la gamma alta de 8 i portar-hi el 3de9 amb folre si aconsegueixen arrossegar les camises suficients.

De cara a diumenge, a les sis de la tarda, la Colla Vella dels Xiquets de Valls ha previst una sortida a la festa major de Mollet del Vallès acompanyada de la colla local i els Moixiganguers d’Igualada. Després de les caigudes a la Bisbal del Penedès, les intencions per aquesta actuació passaran pels castells de 8 pisos.

PUBLICITAT